Kopfbereich

Direkt zum Inhalt Direkt zur Navigation

Inhalt

Αιμοδοσία
Image
 
Εκδρομή Πολιτιστικού Συλλόγου στα Μετέωρα - Λίμνη Πλαστήρα

                          ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ

 ΕΚΔΡΟΜΗ

17 - 21 Μαρτίου 2017

 

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ,
από
TΟΥΡΛΩΤΗ και ΠΕΙΡΑΙΑ

Καλαμπάκα - Μετέωρα

Γύρος Λίμνης Πλαστήρα - Πύλη - Ελάτη – Περτούλι

Γοργοπόταμος

4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΡΛΩΤΗ

1H ΗΜΕΡΑ: ΤΟΥΡΛΩΤΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Συγκέντρωση στη πλατεία της Τουρλωτής και επιβίβαση στο λεωφορείο. Από εκεί στο λιμάνι του Ηρακλείου για επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών και αναχώρηση το βράδυ στις 21.30 για Πειραιά.

2ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΛΑΜΙΑ-ΠΥΛΗ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Άφιξη στον Πειραιά το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν μας και αναχώρηση. Στάση στην περιοχή της Λαμίας για καφέ. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα Αλπικά χωριά του Κόζιακα. Θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Πύλη, με την Πόρτα Παναγιά, τη γέφυρα του Αγ. Βησσαρίωνα, την Ελάτη που βρίσκεται μέσα σε αιωνόβια πλατάνια, τρεχούμενα νερά και αποτελεί κορυφαίο χειμερινό θέρετρο, αλλά και το Περτούλι, ένα χωριό που ξεχωρίζει για τα γραφικά πέτρινα σπίτια του με τις κόκκινες ή πέτρινες στέγες. Γεύμα προαιρετικά στην ΕΛΑΤΗ ,που θυμίζει ελβετικό τοπίο, αφού είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο 920 μέτρων! Συνεχίζουμε για τον νομό Τρικάλων και την ιστορική Καλαμπάκα. Είναι παγκοσμίως γνωστή για τα μοναστήρια που είναι χτισμένα στα βράχια, τα οποία προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Άφιξη στο κεντρικότατο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος για γνωριμία της πόλης. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ξεκινάμε να γνωρίσουμε τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Η Λίμνη Πλαστήρα, σε υψόμετρο 750 μ. στα νοτιοδυτικά του Νομού Καρδίτσας, περιστοιχίζεται από 18 πανέμορφα και γραφικά χωριουδάκια και διαθέτει αναπτυγμένη τουριστική υποδομή. Θα κάνουμε ολόκληρο το γύρο της Λίμνης, η οποία έχει έκταση 25.000 στρέμματα περίπου, και θα απολαύσουμε μία από τις πιο συναρπαστικές διαδρομές της ορεινής Ελλάδας. Θα περιηγηθούμε στα χωριά της και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά φιορδ με φόντο τα έλατα, τις καστανιές και τις βελανιδιές. Επίσκεψη στην επιβλητική και ογκώδης σαν κάστρο Μονή Κορώνας, με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα, διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό και στη συνέχεια τακτοποίηση των βαλιτσών στο λεωφορείο μας και αναχώρηση από την Καλαμπάκα με προορισμό τα Μετέωρα.

Οι σχεδόν απόκοσμοι πέτρινοι βράχοι των Μετεώρων, που αγκαλιάζουν την Καλαμπάκα, είναι Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας από την UNESCO και η μεγαλύτερη μοναστική πολιτεία της χώρας μετά το Άγιο Όρος.Θα γνωρίσουμε αυτήν την πολιτεία με τα θεόρατα βράχια, που φτάνουν τα 400 μέτρα ύψος,και την φλόγα της Βυζαντινής παράδοσης που παραμένει αιώνες τώρα άσβεστη πάνω στις απόκρημνες κορυφές των βράχων. Θα επισκεφθούμε τις Ιερές Μονές Αγίου Στεφάνου και Αγίου Βαρλαάμ.Η πρόσβαση στην ιστορική Ιερά γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου Μετεώρων είναι πολύ εύκολη, αφού ένα μικρό πέτρινο γεφύρι συνδέει το σύγχρονο δρόμο στην είσοδο της μονής.

Συνεχίζουμε το μεσημέρι για να φτάσουμε,μέσω Λαμίας,στον Γοργοπόταμο,με την ιστορική ομώνυμη γέφυρα. Το κορυφαίο   γεγονός   της Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού στην Νεότερη Ιστορία είναι η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου το 1942.

Χρόνος για επίσκεψη και αργότερα πορεία προς Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο των Μινωικών Γραμμών, τακτοποίηση και αναχώρηση το βράδυ στις 21.00,για το Ηράκλειο.

5Η ΗΜΕΡΑ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΤΟΥΡΛΩΤΗ  Άφιξη το πρωί ,06.30,στο Ηράκλειο και επιστροφή με λεωφορείο στη πλατεία της Τουρλωτής.

TIMH  KAT΄ ATOMO ΑΠΟ ΤΟΥΡΛΩΤΗ

4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ

200,00 €

 

TIMH  KAT΄ ATOMO ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

3 ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΩΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ

121,00 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

·         Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο, με τις Μινωικές Γραμμές.

(Το εισιτήριο αφορά κατάστρωμα. Όποιος επιθυμεί καμπίνα η τιμή διαμορφώνεται  στα 230,00 € κατά άτομο)

·         (2) διανυκτερεύσεις σε κεντρικότατο ξενοδοχείο, στην πόλη της Καλαμπάκας.

·         Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο μας.

·         Μεταφορές-εκδρομές-ξεναγήσεις  με κλιματιζόμενο πούλμαν.

·         Λεωφορείο και οδηγός για όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

·         Συνοδός-Αρχηγός για όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

·         Λεωφορείο που θα μας μεταφέρει από Τουρλωτή – Ηράκλειο και αντίστροφα.

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ,ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ  ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 06:45 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 30%  ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ ΣΤΗ EUROBANK :

AΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.3589.17.0100000758

ΙΒΑΝ:  GR9502635890000170100000758

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΩΣ 26  ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2017, ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
 6978939361 ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 6977662591 ΜΑΛΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 
Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τουρλωτιανών Αττικής "Η Παναγία"
Μετά τις αρχαιρεσίες της 29ης Ιανουαρίου 2017 το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Τουρλωτιανών Αττικής «η Παναγία» έχει ως εξής:
 
Πρόεδρος : Συντυχάκη Πηνελόπη
Αντιπρόεδρος : Τσαγκαράκης Νεκτάριος
Γραμματέας : Κουκουράκη Ειρήνη
Ταμίας : Αδαμάκη Κωστούλα
Μέλη : Αυγουστάκη Ελένη – Μετζάκης Κων/νος – Κοϊνάκη Νεκταρία.
 
Εκ του Δ.Σ 
 
Αρχαιρεσίες Νέου Δ.Σ. και Κοπή Πίτας
Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την ημέρα που τα μέλη του συλλόγου μας επέλεξαν το Δ.Σ. Ήρθε λοιπόν η ώρα στις 29 Γενάρη 2017,στις 12 το μεσημέρι, στο Εντευκτήριο της Πραισσού Λ.Συγγρού 63, 2ος όροφος , τα μέλη του Συλλόγου Τουρλωτιανών Αττικής «Η ΠΑΝΑΓΙΑ» να αποφασίσουν ποιοί θα είναι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.  
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το δηλώσουν στους παρακάτω:α) Πηνελόπη Συντυχάκη τηλ: 6974 792579 β) Κωστούλα Αδαμάκη τηλ: 6976 570709 - 210 5314319 και γ) Νεκτάριο Τσαγκαράκη τηλ: 6948 064083.
Την ίδια μέρα θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!            
                                                                     Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
 
Φύλλο 101 / Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2016
Φύλλο 101 /  Οκτώβριος - Νοέμβριος - Δεκέμβριος  2016
 
Φύλλο 100 / Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2016
Φύλλο 100 /  Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2016
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 314